Doula in het ziekenhuis

Kies je voor een bevalling in het ziekenhuis? Omdat je je hier het veiligst voelt en/ of omdat je een medische indicatie hebt? Wil je graag een vertrouwd gezicht aan je zijde? Wij staan je graag bij als doula. Dat wilt zeggen dat we geen medische verantwoordelijkheid dragen, die ligt dan bij de gynaecoloog en de vroedvrouwen van het ziekenhuis. Daardoor kunnen wij ons volledig focussen op jouw noden. We zijn er om jou, en je eventuele geboortepartner, te ondersteunen met onverdeelde aandacht. We blijven bij je, wat er ook gebeurt – tot je baby geboren is en jullie gesetteld zijn samen. We hebben ook heel wat idee├źn om het je zo comfortabel mogelijk te maken door het bepaalde houding voor te stellen, (drukpunt)massages, rebozo, …

 

Praktische info

Wij staan 5 weken 24/7 voor je paraat, daarvoor vragen we een wachtvergoeding. De begeleiding zelf wordt volledig terugbetaald door de mutualiteit. De prijzen en terugbetalingen bespreken we in detail tijdens onze eerste kennismaking.