Voetmassage

Een voetmassage, heerlijk. Het is ideaal voor wie last heeft van vermoeidheid en dus ideaal voor kersverse ouders. Dankzij het ontspannend effect brengt dit het stressniveau van je lichaam omlaag. Voor wie last heeft van neerslachtigheid, baby blues of postpartum depressie kan deze massage verlichting brengen in combinatie met de gepaste psychologische ondersteuning.

 

 

Praktische info 

Wanneer wij op huisbezoek komen voor de postnatale zorgen kunnen wij, na onze medische zorgen, wat langer blijven voor een voetmassage. Dit duurt ongeveer een half uur.

 

Prijs €30,-

Ons verdere aanbod

Belly Binding

Na 9 maanden is je buik weer ‘leeg’. Bengkung Belly Binding is een Oosterse techniek waarbij we je buik inwikkelen met een lange doek. Zo omhul je je buik met geborgenheid en stevigheid. Dit voel je zowel fysiek als emotioneel.

Read More

Yoni steam

De Yoni steam, of vaginale sauna, is een eeuwenoude praktijk gebruikt over de hele wereld om de gezondheid van vrouwen te ondersteunen. Yoni is een ander woord voor de vrouwelijke geslachtsorganen en betekent ook ‘bron’. Je gaat boven een potje

Read More

Postnataal Ayurvedisch koken

Rustgevende en herstellende Ayurvedische maaltijden aan huis. In Ayurveda ervaart de kersverse moeder bijna altijd een teveel aan Vata (een van de drie belangrijkste constituties). Dit kan onrust veroorzaken, onregelmatige spijsvertering, problemen met de bloedsomloop, droge huid en haar,… Daarom

Read More