Cursus HypnoBirthing

 

Geboorte-voorbereiding voor koppels die hun kindje op een ontspannen manier ter wereld willen brengen. De cursus kan je in groep volgen of individueel.

HypnoBirthing is een methode die je als zwangere en als geboortepartner meer vertrouwen geeft in het geboorteproces. Dit vertrouwen bouwen we op gedurende de cursus. Jullie krijgen veel informatie, maar ook praktische tools om toe te passen tijdens de geboorte. Aan de hand van ademhalings- en ontspanningsoefeningen kan je je tijdens de zwangerschap al voorbereiden. Want net zoals je regelmatig naar de fitness moet voor je gespierd wordt, heeft ook je mindset training nodig om je doelen te bereiken.

 

Praktische info

Een cursus bestaat uit 5 sessies van ongeveer 2,5 uur. De geboortepartner, dat is de persoon die je zal steunen tijdens de geboorte, is liefst bij elke sessie aanwezig. Zo krijgt die ook alle informatie mee, plus specifieke tips.

Prijs

  • €275,- voor de groepscursus
  • €450,- voor de individuele cursus

 

Prijs inclusief boek ‘HypnoBirthing – de Mongan methode’, hand-outs en MP3-files. Een gedeeltelijke terugbetaling is voorzien door de mutualiteit. Vraag zeker ook na bij je ziekteverzekering om na te kijken of deze een extra vergoeding voorzien.

Ons verdere aanbod

Belly Binding

Na 9 maanden is je buik weer ‘leeg’. Bengkung Belly Binding is een Oosterse techniek waarbij we je buik inwikkelen met een lange doek. Zo omhul je je buik met geborgenheid en stevigheid. Dit voel je zowel fysiek als emotioneel.

Read More

Yoni steam

De Yoni steam, of vaginale sauna, is een eeuwenoude praktijk gebruikt over de hele wereld om de gezondheid van vrouwen te ondersteunen. Yoni is een ander woord voor de vrouwelijke geslachtsorganen en betekent ook ‘bron’. Je gaat boven een potje

Read More

Voetmassage

Een voetmassage, heerlijk. Het is ideaal voor wie last heeft van vermoeidheid en dus ideaal voor kersverse ouders. Dankzij het ontspannend effect brengt dit het stressniveau van je lichaam omlaag. Voor wie last heeft van neerslachtigheid, baby blues of postpartum

Read More