Belly Binding

Na 9 maanden is je buik weer ‘leeg’. Bengkung Belly Binding is een Oosterse techniek waarbij we je buik inwikkelen met een lange doek. Zo omhul je je buik met geborgenheid en stevigheid. Dit voel je zowel fysiek als emotioneel.

 

 

Fysieke effecten

  • Ondersteuning van je buikspieren
  • Betere houding
  • Stabiliteit in je bekken en torso
  • Vlotter ‘ontzwangeren’ dankzij bevorderde afvoer van overtollig water en lucht
  • Lekker warme buik

 

Emotionele effecten

Doordat je buik stevig is ingewikkeld kan je het gevoel ervaren van meer bij jezelf te blijven, zelfs als er veel prikkels zijn van buitenaf. Het biedt ook troost omdat je buik nu niet zo leeg aanvoelt. Het koestert en omarmt je tijdens je herstel.

 

Belly Binding kan ook na een miskraam of doodgeboorte ondersteunend zijn in je helingsproces.

 

Praktische info

Voor een sessie belly binding blijven wij 1 uur bij jou thuis. We tonen jou en je eventuele partner ook hoe je het zelf kan doen. We geven daarbij ook meer informatie over hoe lang en hoe vaak je het kan dragen. Het buikwikkelen is voornamelijk bedoeld voor de periode kort na de geboorte en kan nadien worden afgebouwd.

Prijs €50,-

Ons verdere aanbod

Yoni steam

De Yoni steam, of vaginale sauna, is een eeuwenoude praktijk gebruikt over de hele wereld om de gezondheid van vrouwen te ondersteunen. Yoni is een ander woord voor de vrouwelijke geslachtsorganen en betekent ook ‘bron’. Je gaat boven een potje

Read More

Voetmassage

Een voetmassage, heerlijk. Het is ideaal voor wie last heeft van vermoeidheid en dus ideaal voor kersverse ouders. Dankzij het ontspannend effect brengt dit het stressniveau van je lichaam omlaag. Voor wie last heeft van neerslachtigheid, baby blues of postpartum

Read More

Postnataal Ayurvedisch koken

Rustgevende en herstellende Ayurvedische maaltijden aan huis. In Ayurveda ervaart de kersverse moeder bijna altijd een teveel aan Vata (een van de drie belangrijkste constituties). Dit kan onrust veroorzaken, onregelmatige spijsvertering, problemen met de bloedsomloop, droge huid en haar,… Daarom

Read More