Holistische zwangerschapsopvolging

Warme opvolging voor ouders die hun zwangerschap bewust willen meemaken. Wij nemen de tijd om jullie te informeren over jullie opties, zodat jullie de keuzes kunnen maken die juist zijn voor jullie gezin.  
Wij vinden het belangrijk om een vertrouwensband op te kunnen bouwen. Daarom kiezen we ervoor om in een klein team te werken. Voor een consultatie nemen we anderhalf uur de tijd. Nood aan een goed gesprek? We nemen de tijd om te luisteren. Vragen over de voorgestelde procedures? We nemen de tijd om jullie te informeren over de opties en de bijbehorende voor- en nadelen. De beslissing ligt bij jullie.   Daarnaast kan je de zwangerschapsopvolging ook combineren met de echo’s bij je gynaecoloog. Tijdens onze eerste consultatie bespreken we de mogelijkheden en gaan we samen op zoek naar de begeleiding die aansluit bij jullie wensen en noden.  

We grow not only our babies inside; we grow ourselves into the mother this baby has come for.

  Geborgenheid-sessies Naast de medische opvolging is er ook de mogelijkheid om extra sessies in te plannen. De inhoud daarvan stemmen we af op jullie noden. We raden ook aan een geboortewensen-sessie te volgen. Daarbij bespreken we samen uitgebreid de mogelijkheden voor je aanstaande bevalling. Dat doen we aan de hand van geboorteplan-kaartjes.   Waarom een geboorteplan? Het laat je nadenken over mogelijkheden waar je misschien nog nooit bij stilgestaan had. De geboortepartner is betrokken, jullie vormen één team. Je gaat ook automatisch de geboorte visualiseren tijdens het maken van je geboorteplan, deze gedachtenkracht is zo sterk – denk aan de self-fulfilling prophecy!   Praktische informatie Aangezien wij geconventioneerd zijn krijg je een groot deel van je geld terug via de mutualiteit. Wij lichten onze tarieven toe tijdens onze eerste ontmoeting.   Het adres van onze praktijk en onze contactgegevens vind je op de pagina ‘afspraak maken’.