Placenta print

 

Na 9 maanden nemen je baby en je lichaam afscheid van de placenta – een wonderlijk orgaan. In onze westerse cultuur wordt de placenta vaak beschouwd als medisch afval dat snel na de geboorte moet worden afgevoerd. Toch hechten geven veel culturen over de hele wereld (spiritueel) belang aan de placenta. Ze doen dit op verschillende mooie manieren, omdat de placenta in hun ogen de eerste, vergeten chakra is.

Maar we kunnen de placenta ook gewoon bedanken voor het zorgen voor de foetus tijdens die negen maanden, door een placenta print te maken: het is een mooie aandenken om voor altijd bij te houden.

 

Praktische info

Er wordt een afdruk gemaakt met het bloed van je placenta of met verf. Deze kan je eventueel inlijsten. 

Prijs €25,-

Ons verdere aanbod

Belly Binding

Na 9 maanden is je buik weer ‘leeg’. Bengkung Belly Binding is een Oosterse techniek waarbij we je buik inwikkelen met een lange doek. Zo omhul je je buik met geborgenheid en stevigheid. Dit voel je zowel fysiek als emotioneel.

Read More

Yoni steam

De Yoni steam, of vaginale sauna, is een eeuwenoude praktijk gebruikt over de hele wereld om de gezondheid van vrouwen te ondersteunen. Yoni is een ander woord voor de vrouwelijke geslachtsorganen en betekent ook ‘bron’. Je gaat boven een potje

Read More

Voetmassage

Een voetmassage, heerlijk. Het is ideaal voor wie last heeft van vermoeidheid en dus ideaal voor kersverse ouders. Dankzij het ontspannend effect brengt dit het stressniveau van je lichaam omlaag. Voor wie last heeft van neerslachtigheid, baby blues of postpartum

Read More