Bewuste conceptie

Beide partners hebben hierin een belangrijke rol. Door aanpassingen in voeding en levensstijl verbetert de kwaliteit van het sperma en de ontvankelijkheid van de baarmoeder. Voor degene die zwanger wil worden is het een goed idee om bewust te zijn van je menstruele cyclus. Daarom nemen we uitgebreid de tijd om te luisteren naar hoe je cyclus nu is en leggen we de fertility awareness methode uit. In ons tweede gesprek kunnen we dan reflecteren op je charts.

 

Naast deze lichamelijke aspecten gaan we ook in op de emotionele aspecten van een kinderwens en de relationele aspecten. Deze energie harmonisatie kan ondersteund worden door bachbloesemremedies, gemmotherapie, yoga, meditatie, kunsttherapie en meer. Relationeel nemen we de tijd om te bespreken of jullie als koppel op dezelfde golflengte zitten. We bespreken ook de seksuele impact van zwanger willen worden. In het bijzonder staan we stil bij waar jullie nood aan hebben en vragen over hebben.
Praktische info

 

Een kinderwens begeleiding bestaat uit minstens 2 consultaties. Daarvoor maken we telkens een uur vrij voor jullie.

 

Prijs €45/ uur