Babybad ritueel

 

Het babybadje is een welkomstritueel voor je pasgeboren baby om zijn geboorte te vieren, met zachtheid en liefde. Je baby krijgt hierbij de tijd om de opgebouwde spanningen van de bevalling los te laten. Een rustige overgangsmoment tussen leven in water en leven op aarde.

 

 

 

Positieve effecten voor je baby

  • Spierontspanning
  • Het zenuwstelsel tot rust brengen
  • Optimaliseren van de hechting met de ouders
  • Het loslaten van spanningen in verband met zwangerschap en bevalling
  • En nog veel meer!

 

Wanneer en voor wie?

  • Voor baby’s tussen 1 en 6 weken
  • Voor alle baby’s en ouders die willen genieten van een magisch moment van diepe ontspanning
  • Voor wie een welkomstritueel wilt schenken aan de pasgeboren

 

Praktische info

Wij komen aan huis en blijven ongeveer 1u30.  Eerst bekijken we samen hoe de zwangerschap en bevalling zijn verlopen om aan de behoeftes van de baby te voldoen. . Daarna krijgt baby zijn ontspannend badritueel – de duur hiervan verschilt volgens zijn behoeftes.

Prijs €70,-

Ons verdere aanbod

Belly Binding

Na 9 maanden is je buik weer ‘leeg’. Bengkung Belly Binding is een Oosterse techniek waarbij we je buik inwikkelen met een lange doek. Zo omhul je je buik met geborgenheid en stevigheid. Dit voel je zowel fysiek als emotioneel.

Read More

Yoni steam

De Yoni steam, of vaginale sauna, is een eeuwenoude praktijk gebruikt over de hele wereld om de gezondheid van vrouwen te ondersteunen. Yoni is een ander woord voor de vrouwelijke geslachtsorganen en betekent ook ‘bron’. Je gaat boven een potje

Read More

Voetmassage

Een voetmassage, heerlijk. Het is ideaal voor wie last heeft van vermoeidheid en dus ideaal voor kersverse ouders. Dankzij het ontspannend effect brengt dit het stressniveau van je lichaam omlaag. Voor wie last heeft van neerslachtigheid, baby blues of postpartum

Read More