Babybad ritueel

 

Het babybadje is een welkomstritueel voor je pasgeboren baby om zijn geboorte te vieren, met zachtheid en liefde. Je baby krijgt hierbij de tijd om de opgebouwde spanningen van de bevalling los te laten. Een rustige overgangsmoment tussen leven in water en leven op aarde.

 

 

 

Positieve effecten voor je baby

  • Spierontspanning
  • Het zenuwstelsel tot rust brengen
  • Optimaliseren van de hechting met de ouders
  • Het loslaten van spanningen in verband met zwangerschap en bevalling
  • En nog veel meer!

 

Wanneer en voor wie?

  • Voor baby’s tussen 1 en 6 weken
  • Voor alle baby’s en ouders die willen genieten van een magisch moment van diepe ontspanning
  • Voor wie een welkomstritueel wilt schenken aan de pasgeboren

 

Praktische info

Wij komen aan huis en blijven ongeveer 1u30.  Eerst bekijken we samen hoe de zwangerschap en bevalling zijn verlopen om aan de behoeftes van de baby te voldoen. . Daarna krijgt baby zijn ontspannend badritueel – de duur hiervan verschilt volgens zijn behoeftes.

Prijs €70,-